Sverige i kvartsfinal...

Sverige med ”Granen” som härförare såg till att sveriges vm-grupp vändes upp och ned genom att spöa Mexico med 3-0 samtidigt som Sydkorea vann mot Tyskarna med 2-0…snacka om högt odds om man petat in det spelet på Svenska Spel.

Sverige blev gruppsegrare och Tyskland sist och utslagna…gud vad härligt! Jag tog på mig tröjan och ”pimpa” bilen till dagens åttondelsfight mot Schweiz och i skrivande stund så har krutröken lagt sig...1-0 och vi är i kvartsfinal mot England eller Colombia...Fy fan va härligt! Bästa supportern är i alla fall Esther och kolla på hennes härliga utstyrsel till match!

Här nedan lite supportbilder från familjen…

 

Esther redo...

 
 
 
 
Marie redo !!!!
 

 Linnea redo...

 

 Segerskååål....

 

Efter VM-äventyret i Ryssland så tog Tobbe tillfället i akt att byta upp sig på bilfronten och denna gång blev det en ”sprillans ny” Volvo och inkörning av den pågår just nu på Gotland där han semestrar och hälsar på Elin som jobbar och sliter vid Etelhems krukmakeri… verkar vara ett mysigt ställe som både erbjuder ”drop in drejning” och säljer krukor/fat/koppar av alla sorter som krukmakarna tillverkar. Artister uppträder där då och då vid serveringen som bakar stenugnsbakade pizzor i den mysiga miljön…Etelhems krukmakeri var namnet, värt att besökas om man är till Gotland.

 

Ethelhems krukmakeri...

 

 Serveringen med pizzaugnen...

 
 
Glad Volvo ägare...
 

 

Helgen som avlöpte så blev det Mors Torva för hela slanten. Ullis och Peter kom ut på lördagseftermiddagen och en båttur och picnic i Grängesbergsviken...

 

Gött liv på Södra Hörken...

 

 

Vill ni...så hörs vi...

Kommentera här: