Alla mammors dag...

 

Mors dag... 

Helgen som avlöpte i regn och rusk avslutades med Mors dag där alla mammor blev hyllade både här och där. Eftersom våra barn är utflugna så plingade det titt som tätt på Maries telefon. Undertecknad blev hantlangare att inköpa ”morsdagpresenten” på Step inside” i Ludvika under lördagen. Med ljug och fantasi så fick man permission från jobbet på Mors Torva i sken av att handla bensin till motorsåg, gräsklippare, olja, målarpenslar…”you name it”. Väl framme vid ”Step inside” i Ludvika så stod man där med lång näsa!!! Step inside har bara öppet lördagar ” jämna veckor”…tji fick jag, låst dörr! Nu löste det sig med att jag fick agera fotograf och förmedla den tänkta ”morsdagpresenten” från ungarna via media. Grattis mamma Marie önskar Joanna, Tobbe & Linnea!

 

 Kaffemuggar ala dalamotiv...

 

 

Eftermiddagen så skulle "mamma Laila" uppvaktas och det blev ett besök vid Källmans café, nämligen Östra Kumla på skogen intill Ställberg. Smörgåstårta, kaffe och duppa stod på menyn och alla blev nöjda förutom Milton (jycken) som vackert fick knalla runt på skogen i sällskap av Peter.

 

Parga....

Eftersom vädret varit kylslaget och blött ett tag så känns det helt okey med att veta att man ska till en oas på Grekiska västsidan en vecka inom kort. På lördag så styr vi kosan mot Parga för att ”bara vara” en vecka på en strand med en bra bok, god lunch på någon strandservering, och sedan en "tupplur" under parasollet. Kan det bli bättre!    Kalimera...jamas..

 

Parga here we come...

 

 

Zlatan & Volvo...

Som avslutning på denna blogg kan jag ej undgå att delge Volvos nya film med Zlatan.  Det kan nämnas att Tobbes bandykompis Viktor Wareborn från Gais-tiden har varit med och utvecklat strålkastarna på V90´n. Led ljusen går under namnet "Tors hammare"...tänk på det när ni ser framljusen på en V90.

 

Vill ni...så hörs vi...