Nyårshälsningar från NZ...

Några dagar efter jul så dimper det ned ett paket från "fjärran land" (Nya Zeeland) som innehåller julklappar till "Familjen"...(Mamma, Pappa,Syster och Bror). Roligt att yngsta dottern skickar lite julklappar till oss här i kalla "Sweden". Jag antar att paketet skulle landa här någon dag före jul, men efter en lång resa så kommer det lagom till nyårshelgen. Gott Nytt År önskar Linnéa! Vi önskar Linnéa en god fortsättning och Gott Nytt År!
 
Julklappar till "familjen"...
 
 
 
 
Villa-Lidköping avslutade året med att slå Gripen med 6-2 i Trollhättan. Efter en tillknäppt första halvlek (0-0) så blev det ketchupseffekt i andra halvlek då Villa gick fram till slutresultatet 2-6 och det gör att Villa-Lidköping leder elitserien inför det nya året 2016. Gott Nytt År Villa-Lidköping!!!!
 
 
Seger jubel ...
 
 
 
 
GBK-A spelade också i går kväll mot Eskilstuna på Grängesvallen och efter en jämn batalj så avgjorde Robin Granlund i 89:e minuten med sitt 3-2 mål och därefter så faställde Jonas "Bullen" Andersson slutresultatet till 4-2 minuten efter Robins mål. Bra jobbat GBK-A ! Gott Nytt År GBK !!!!!
 
 
GBK jubel....
 
 
Till sist så önskar jag alla bloggläsare ett Gott Nytt År....låt framrutan vara större än bakrutan !!!!
 
Vill ni...så hörs vi...