Hösten är här och bandyn drar igång...

Mörkret infaller redan vid 21 tiden och enda ljuspunkten är att bandyn börjar röra på sig...

 

Villa Lidköping smygstartade med en match mot Engelska landslaget och samtidigt så presenterades Villas trupp inför ca 1500 åskådare. Det ska bli otroligt intressant i vinter och se om Villa kan knyta ihop säcken nu när de värvat Johan Löfstedt och Joakim Andersson från Vetlanda (båda landslagsspelare) tillsammans med nästan det intakta Villa från i fjol, sånär som att Tobbe bytt position i laget från vänsterback till assisterande tränare tillsammans med Sixtensson och Arvidsson. Redan nu på onsdag så står IFK Vänersborg på andra sidan mittlinjen i årets "riktiga" första träningsmatch och då kan man säga det börjar på riktigt för att få ihop laget.

 

Tobbe Backman, Martin Arvidsson och Johan Sixtensson vid rodret...

 
 

 

Från Nya Zeeland får vi rapport att det är en hektisk tid på Northern Steamship där Linnéa jobbar. Flera "tunga event" står inför dörren i Auckland och det innebär mycket folk som vill käka och dricka öl. Nya Zeelands stolthet All Blacks spelar just nu en cup i Auckland och inom kort så kommer Bob Dylan till stan. Här skickade hon några bilder hon tagit på stan i mörkret...

 

Fina bilder av fotograf Linnéa...

 
 

 

Esther med familj har nu härjat på Zakyntos tillsammans med kompisar i en vecka och denna bild ramlade in på instagram...härlig bild på Esther och Loa...Välkommen hem inom kort!

 

Esther och Loa i leopard-kallingar...

 
 
Från Mors Torva kommer denna bild i söndags när en regnskur skapade en häftig syn mellan träden på grannens stuga...magiskt.
 
 
 

Vill ni...så hörs vi...