Magnetröntgen konstaterade diskbråck...

I torsdags fick Tobbe svar på magnetröntgen att rygg/ben problemet var diskbråck. Nu väntar Tobbe att få råd och professionell hjälp med att påskynda läkprocessen och redan nu så får han laserbehandlingar och snälla träningsprogram som han kan göra hemma på Linjevägen varvat med smärtstillande tabletter. Eftersom Villa hade fredagsmatch mot nykomlingen Tellus så passade vi på att hälsa på grabben under helgen och samtidigt kolla matchen och bekanta sig med nya ”Villa Magasinet”. Jag kommer att delge er spelarpresentation med bild på några spelare i laget…snacka om ”figting face” på dalmasarna!

 

Nr 11   Tobbe Backman, moderklubb  Grängesbergs BK...

 

 

 

Nr 92    Petter Björling, moderklubb Falu BS.

 

 

 

Villa-Lidköping vs Tellus...

Bandymatchen blev typ ”A walk in the park” för Villa trots att liberon Martin Johansson och Tobbe vilade och de ersattes av unga grabbar under tjugo. Jag tippar att Tellus kommer att få en tung vinter och skrapar de ihop några poäng alls blir jag förvånad. Tellus stretade emot ca 30 minuter och då spelade Villa ovanligt dåligt, men när sedan målen kom så blev det typ ketchupeffekt i andra halvlek, slutresultatet stannade vid 9-1. Kvällens höjdpunkt var i mina ögon när Villas målvakt Jesper Thimfors ”limmade” en straff med en näve…kung….

Tellus ”höjdpunkt ???” var ändå när de tog timeout i 71:a minuten när det stod 7-1….mmm… och sedan blir man förvånad att de har vita ryggsiffror på gula tröjor, ingen höjdare. Ingen i publiken såg spelarnumren och inte heller matchfunktionärerna…ja..ja.. jag blir inte förvånad hur det är med ”pendeltågsbandylagen” från kungliga huvudstaden.

 

 

Villa-Lidköping vs Edsbyn...

Nästa match för Villa blir redan nu på onsdag och det blir tredje raka hemmamatchen och denna gång står Edsbyn för motståndet. Eftersom Martin Johansson fortfarande är avstängd och Tobbe är skadad så ställs de unga pojkarna inför en tuff uppgift.Edsbyn föll med flaggan i topp mot Lomanov Jr & Co i fredags. Jag tror det blir ett kryss på onsdag kväll…5-5, men vinner Villa så gör de det jävligt bra!

 

 

The Clutch...

Musiken blir en favorit i repris….Håll i hatten för här kommer Clutch !!!

 

 

 

Vill ni…så hörs vi…