Vindbrygga ala Törva...

Efter regn kommer solsken och då slog jag och svärfar Göran till att ”vinscha” upp landgången till flytbryggan på torra land vid Mors Torva 25. Efter lite funderingar så ”klurade” vi ut att montera ett rör så vi kan vinscha upp landgången med en ”lugall” (spaklyftsblock) utan att bryta ryggen av oss. Arbetet gick superbra så nu är det bara lite ”finlir” kvar för att invänta vintern och planera för arbetet innanför väggarna till våren. Se vår ”patentlösning” :

 

Vinschning av landgång...

 
 
Säkrad inför vintern...

 
Kaffe efter godkänd "attack"...
 

 

Leksands IF klädde av Brynäs med hull och hår förutom nervpersen i slutet på matchen efter det att Ryno satte sig på arselet när han skulle ”stänga matchen” mot en tom kasse. Det nästan luktar spel på nätet för att se till att det blir 3-2 till Leksand.

 

I Kungälv så börjar det surras rejält om hemmapremiären mellan IFK och Ljusdal i Ale Aréna på lördag. Tidningen skriver spaltmetrar om Kungälv och trion från GAIS ska se till att försvaret blir tätare för varje match. Emma Kronbergs kille Mathias ”Pumpen” Johansson är libero, Tobbe Backman vänster back, Hampus Kärnman höger back, Jesper Henriksson höger halv och Viktor Wareborn vänster halv är försvarslinjen längst bak strax framför Jesper Thimfors i målet. Jag bifogar en bild från Kungälvsposten…

 

 
 
Musiken i kväll blir en klassiker av Procol Harum som framfördes i Danmark 2006 med "Danish National Consert Orchestra" med kör. En kanoonlåt i mina öron....njut!

 

Vill ni…så hörs vi…