Bandyvibbar...

Då var man tillbaka i tjänst hos VB Elnät efter två veckors semester och finalen på semestern kunde inte bli bättre eftersom vi var till Pernilla & Korven i fredags för lite ”tjöt” innan vi skulle gå ner och kolla på Miss Li. Trevligt….trevligt… Mycket folk och nästan alla ungdomar från våra familjer deltog förutom Joanna & Tommy som drog till västkusten för att käka räkor. Miss Li gjorde en bra konsert men tyvärr så tycker man att det borde ha varit några hundra åskådare till för att göra det till en fullträff för orten.  Jag bifogar bild på ”järngänget” på väg till Gränges Folkets Park…

 

Mot Folkets Park...

 

 

Nu när det har varit toppenväder ett längre tag så passade vi på att åka upp till Gällsåsen för ett dopp  en kväll och det var lika häftigt som förr på 70-talet. Tobbe och Linnéa var imponerade av playan…se bild.

 

Playa "Gällsåsen"...

 
 
 
 

 

På bandyfronten börjar det röra på sig och jag kan avslöja innan sista pusselbiten är på plats att en intressant tränartrojka är nästan klar för GBK-A och den nya huvudtränaren är ett nytt ansikte för de flesta med starka kontakter i både Vänersborg och Kungälv. Sista pusselbiten ska sättas fast i pusslet till helgen (pga semestertider) och då släpps det officiellt för både bandykillarna och pressen så träningen kan dra igång med detsamma. Ni spelare som känner sig lite hängiga och ”bukiga”efter semestern bör omedelbart bege sig till Arbetarbacken eller ”myrspåret” vid Långblå för att börja vänja lungorna med träningsprogrammen som i dagarna ”mailas” från Kungälv… Nå väl, ha tålamod så kommer hela trojkan troligtvis att presenteras efter helgen om allt går i lås.

 

Tobbe kör hårt på egenhand inför Gais tredje säsong i elitserien… Fem varv runt Arbetarbacken och Larisbacken, löpning i myrspåret vid Lång Blå, och mycket hopp över ”häckar” har stått på det individuella programmet och jag antar att de tar upp den kollektiva träningen nu på måndag i Göteborg. Västerås SK gick på is nu i veckan enl. deras hemsida så nu nalkas det ”höstimma” på kvällarna under augusti månad med mycket blod, svett och tårar för alla bandylspelare runt om i Sverige…

 

Skridskohopp i trappen...

 

 

Musiken i kväll blir en Beatles låt som Clapton tolkar på en minneskonsert för George Harrison. Helt otroligt att man kan klia en gitarr på det viset han gör sista två minuterna i låten "While my guitar gently weeps". Gitarren gråter som titeln i låten och  Paul Mc Cartney, Ringo Star, Jeff Lynn (ELO) "kompar" upp tillsammans med Georges son Dani Harrison. Jag trycker även in en låt av Traveling Wilburys som bestod av George Harrison, Bob Dylan, Roy Orbison, Jeff Lynne, Tom Petty.

 

Vrid upp ljudet och njut bloggläsare…

 

Vill ni…så hörs vi…