Bromsolja i bloggen...

På grund av värmen som nu hållit ett stadigt grepp om oss så har det blivit mindre tid att blogga eftersom jag ej har internetuppkoppling på Mors Torva 25.

VM-fotbollen slutade som väntat med seger för Tyskland…imponerande försvarspel med ”kulsäkra” omställningar till supervass anfallsfotboll och de hade full koll på motståndarlagens svagheter match för match….rättvis segrare.

 

Efter  fotbollen så har det mest handlat om sol och bad på Mors Torva. Helgen som gick så fick jag och Marie smak på att övernatta på ”Törva” och numera så är vår adress ”Mors Torva 25”. Vackrare morgonvy kan man ej få när man äter frukost och sedan tar man båten till Torpudden för att ta bilen till VB Energi och sedan avslutar man dagen med ett kvällsdopp och ett glas vin på bryggan…ahh livskvalité.

 

Paradiset i våra ögon...

 
Kvällsfiske med Tobbe...
 
 
 
Morgon vy från luftmadrassen...
 

 

I kväll blir det en ”attack” med svärfar Göran med sista bärlinan på ”sovstugan” för att få möjlighet att byta panelen på fasaden som ”vetter” mot sjön, då blir det också ”håltagning” av vägg mellan sovstuga och storstuga.

 

Vill ni…så hörs vi…