Göteborgsweekend och Svenska Cupen i Lisch...

Höststormar, regn och mörker är de vanligaste inslagen just nu, men helgen som avlöpte så fick man lite energi av att "göra" Göteborg tillsammans med min svägerska Ullis och svåger Peter i dagar tre. Trots blåsten mådde vi som prinsar/prinsessor när vi checkade in på Waterfront som ligger vid brofästet till Älvsborgsbron och i "Carnegie land". Programmet bestod av besök vid Feskekörka, Saluhallen, Ölstugan Tullen, Karlssons garage, Dubliners och Flying Barrel i nämnd ordning samt lite spring i butiker som jag och Peter slapp (Atrosproblem i knäna), med andra ord god mat och dryck i avslappnad miljö...trevligt!

 

Gubb-skinnen i Göteborg...

 

 

Skaldjurs lunch ...mums....

 

 


Villa matchade i helgen mot Västerås och SAIK i Göranssons Aréna. Västerås blev en jämn kamp där Villa drog längsta strået genom att vinna med 5-4 efter att Löfstedt avgjort i 88:e minuten, men sedan så tog "soppan" slut mot ett hungrigt SAIK som fick maxutdelning sista tjugo och tavlan stannade på 7-2 till SAIK. I min värld så är det bra att det går lite tungt i träningsmatcherna så skärpan finns kvar till tävlingsmatcherna i Svenska Cupen som nu går av stapeln i Lidköping denna helg. Villa startar mot IFK Vänersborg fredag kl.12.00 och sedan Hammarby fredag kväll för att sen avsluta mot Edsbyn lördag em. Det gäller att bli etta eller tvåa i denna täta grupp för att få spela semifinal. Mitt tips är att Villa och Hammarby går till semi..

 
 
 

Förutom bandyn så är helgen räddad eftersom vitaminpillret Esther kommer på besök med Joanna...mys och pys med morfar är guld!

 

Esther hälsar på Tobbe i Sandviken...

 
 
 

 

Länge sedan jag spelade musik och nu verkar åldersmannen Paul Mc Cartney börjat leverera. Två nya fräsarlåtar av gubben som är 76 bast...Håll till godo...

 

 


Vill ni...så hörs vi...