Grattis Villa...brudparet..&.. Laila...

Villa-Lidköping tog en ny tung skalp i helgen när de bröt ned AIK i finalen i Svenska Spel Cup 2020 trots att Villa fick sin mittfältsmotor Johan Löfstedt knäskadad mot SAIK i gruppspelet. Hatten av för Sixtensson, Backmans sätt att coacha laget genom turmeringen och ett stort Grattis Villa och speciellt Christoffer Edlund till segern...snacka om att vara bäst när det gäller...fyra mål av Edlund i finalen.
 
Segervrååål av Villa efter slutsignalen...
 
 
 
Christoffer Edlund fyramålskytt i finalen...
 
 
 
 
Villa - Lidköping segrare i Svenska Spel Cup 2020...
 
 
 
Långhaka fick jag och Marie när vi skulle plocka upp Esther i Borlänge eftersom Joanna & Tommy skulle till Tällberg under helgen. Tommy & Joanna var klädda som ett bröllopspar när de klev ur Volvon vid parkeringen vid Mc Donalds vid kupolen och jag slängde ur mig..."det var fan var ni har klätt upp er för att åka upp till Dalecarlia i Tällberg för att bada...ska ni gifta er..???..he..he..he.. Tommy svarade...Jaa vi har gift oss i dag!  Snacka om "långhaka"...Grattis på er ungdomar önskar jag och Marie.
 
 
Brudparet på väg till en "smekweekend" vid Dalecarlia Tällberg...
 
 
 
Ta hand om varandra...
 
 
 
Esther fick följa med oss till Grängesberg och det är alltid kul att vara morfar och mormor på heltid...Vi hann med födelsedagskalas hos gammelmormor, bygga "mini-snögubbe" ...leka Pippi Långstrump och mysa flera dagar...
 
 
Tummen upp från Esther när vi skrapat ihop till en snögubbe...
 
 
 
Vi har åkt "bob" på rimfrost...
 
 
 
Lekt Pippi Långstrump...
 
 
 
 
Blivande fotomodell...? eller Lilla My...?
 
 
 
Sedan kommer det bilder från Lidköping på Bill som piggar upp höstmörkret...
 
Elin & Bill på väg till biblioteket på "pyttestund"...
 
 
Glade Bill...
 
 
 
BVC besök...
 
 
 
Till sist så gratulerar vi svärmor Laila som fyllde år i fredags...jag tror hon blev gladast av att Esther var med och firade henne...Grattis Laila!
 
 
 
 
 
Vill ni...så hörs vi....