Storken kom med Esther...

Midsommaren har avlöpt med nagelbitning hos oss på Mors Torva eftersom det varit tyst från Gävle eftersom Joanna gått över tiden nästan en vecka. Midsommardagens morgon så sa det "pling" i telefonen att vi blivit mormor och morfar och Esther har blivit född ca kl. 03.50. 3644 gram och 52 cm lång. En liten "gullunge" som är väldigt lik Joanna när hon blev nyfödd...långhårig och mörka ögon!!! Stort grattis Joanna och Tommy från oss på Skördevägen!! Kula att höra att Joanna, Tobbe och Linnéa hade haft en smsgrupp på söndagen för att mingla om ditt och datt!
 
Esther...52 cm lång, 3644 gram.
 
 
 
 
Teknikens underverk skapar nya möjligheter och i dag så snackade Tobbe med Esther en stund genom telefonen. Det ser ut som Esther somnade...
 
 
 
 
 
Linnea har nu börjat en ny idrottskarriär på Nya Zeeland och det är Classik Netball som hon gillar skarpt och det sker mellan långa arbetspass på northern Steamship!
 
 
 
Arbetet med bastun på Mors Torva går framåt och nu är det snart dags för skorstensresning, först ska jag beställa lite plåtmuff till taket så det ej blir att regna in...
 
 
 
 
 
Marie målar så det står härligt till på Skördevägen och snart så är "södergaveln" klar med vår nya "murriga" faluröd...vad tycks!
 
 
 
 
 
Vill ni...så hörs vi...