Stabila segrar av Gais & Leksands IF…

Gais vann komfortabelt i Trollhättan mot Gripen, men siffrorna ljuger lite av matchbilden. Gripen höll jämna steg hela första halvlek och Gais fick ett mycket psykologiskt mål innan de gick till halvtidsvila…0-2, lägg därtill att de satte trean och fyran innan de spelat fem minuter av andra halvlek som fick Gripen att totalt lägga sig på rygg resten av matchen. Slutresultatet blev 2-9 till Gais. Klokt spelat av Gais att hålla defensiven tät mot ett allsvenskt lag trots att det kliar i benen i forwards som ofta vill framåt. Nu blir det att tanka upp V60´n för att följa matcherna mot Karineholm och Ljusdal i helgen i Göteborg…

 

Segerdans av Tobbe & Martin...

 

 

Leksands IF spelade också klokt mot ett ivrigt Brynäs i Tegera Aréna i går kväll. Vill påstå att 1-0 är på snudd till överkörning av grabbarna från Gästrikland. Leksands IF hade bra koll på griniga Brynässpelare och extra kul var när en Leksing gav griniga Granström ett blåöga när han bröstade upp sig framför målet. Några småfula tacklingar och påkörningar i ryggen verkade vara Brynäs tuffa sätt att spela, men beklaga sig att någon sätter upp handsken i nosen när man är som en ”duracellkanin” framför målet när pucken är blockerad är ju så lååågt….men..men… Det har varit en skön dag på jobbet eftersom Brynäs-fansen varit som bortblåsta i fikarummen och önskar de mera luft i lungorna så bör de öka dosen av någon sort av allergimedicin så de kan stå upp i närkamperna bröst mot bröst.

 

Härligt med god tårta...

 

 

Musiken har kommit i bakgrunden nu ett tag så nu stjäl jag en låt av Linnéa som hon lagt ut på sin blogg. Lumineers är bandet och låten heter Stubborn love….håll till godo.

 

Vill ni…så hörs vi…