Villa bjöd på bandygodis...

När jag och Marie tog promenaden från Linjevägen till Sparbanken Lidköpings Arena för att uppleva uppgörelsen mellan Villa och Västerås SK så passerade vi barn utklädda till små monster som  skrek ”bus eller godis” eftersom det är hallowen tider. Jag blev då att tänka på träningsmatchen mot VSK i Relitahallen när Villa bjöd på bandygodis i en halvlek och hade ledningen med 4-0 och som sedan slutade oavgjord 4-4…hoppas Villa bjuder på bandygodis i kväll tillsammans med en tuff defensiv.

 

 

Väl framme vid arenan så besökte vi ”bandyportföljen”…den nya baren på vån 3 som serverar ”tacobuffe” för en hundring och Heineken för den törstige för en femtilapp… sedan fick vi årets nya programblad med spelarinfo/repotage om nyförvärven i handen för att bekanta sig med årets nya lag...kul läsning eftersom Tobbe är ny i truppen!

 

 

Hallen släcks ned när 5 minuter återstår till avslag och de flesta tänder sina lampor i sina mobiltelefoner (Introlampan i Villas Bandyapp) och Villas nya tifo utspelar sig i hallen när Villa kommer in på isen…

Jag antar att Tobbe mfl. i laget nu känner en häftig känsla i kroppen när 3500 personer hyllar dem inför årets första hemma match….

 

 

Matchen startade och när 45 minuter hade spelats så hade min ”hallowen-önskning” slagit in…bandygodis ala Villa och 7-0 stod på anslagstavlan. Quatro ”forwards” amigos (Esplund, Andersson, Karlsson, Eriksson) hade presenterat sig mot ett virrigt, grinigt VSK. Tragiskt att se Bergwall, Joneby och tränare Carlsson lägga fokus på domarna istället för att lägga energin på sina egna insatser! Villa fick maxutdelning med både hörnmål, artistmål tillsammans med en bra defensiv som fick gurkorna på rygg.

 

Andra halvlek trodde man att VSK skulle komma ut som ett nytt lag, men icke. Villa satte 8-0 ganska omgående och sedan blev spelet därefter från båda håll och slutresultatet blev 9-3. När jag och Marie knallade hem så upprepade jag …bandygodis eller bus? BANDYGODIS !!!!!!

 

Jubel bakom besviken Bergwall...                     Foto: Nya Lidköpings tidning                               

 Tobbe in action...                                                                  Foto: Villas hemsida
 

 

Esplunds bandygodis...              Foto: Nya Lidköpings tidning

 

 

Vill ni… så hörs vi…