Gott slut i "bandykörka"...

Kyrkklockorna förkunnade match mellan Edsbyn och Gais i ”bandykörkan” strax före match i går kväll och denna gång så var det nära att det var ”domedagsklockan” som ”bongade” för Edsbyns bandylag. Jag trodde att Gais hade fått sig en törn av förlusten i Söderhamn, men med perfekta förhållanden så hade Edsbyn svårt att dyrka upp Gais försvarsspel och de grönsvarta högg som ”makrillar” när de fick läge och det gjorde de så bra att hallen var tyst som graven i halvtid eftersom matchuret visade 2-4. Målen av Edsbyn i första halvlek kom till på en hörna och ett frislag och för Gais så visade Adam Rudell och Jacob Bucht sina kvaliteer på att göra mål. Andra halvlek så pressade Edsbyn ned Gais längre och längre mot straffområdet och till sist så kommer både reducering och kvitteringen till 4-4. Gais försöker med alla medel få med sig båda poängen när de skapar ett par hörnor i slutminuterna, men resultatet står sig matchtiden ut som kanske är ett rättvist resultat med tanke på den totala matchbilden som ni också kan se nedan…två hörnmål och ett frislag i taket !!