Grattis Adam och Peter...

Efter ha haft en liten "time out" på bloggen så uppmärksammar jag "spolingen" Adam Ferm/Forslund som nyss fyllt 20 år och även "fader Peter" närmat mig på åldersstegen. Enligt personalen på systembolaget i Ludvika så hade Adam varit där tillsammans med "A-lagarna" fem minuter efter öppningsdags på 20-års dagen för att få visa legitimationen. Grattis Adam & Peter!
 
 
Peter & Adam, 20 år resp 54 år...
 
 
 
Nu börjar "bandy-abstinensen" göra sig påmind och det var härligt att se Villa mot Jenisej förra måndagen "live" i SLA trots att de fick se sig besegrade med 5-2 inför 811 betalande. Det kan nämnas att man hade "ståpäls" på armarna när matchen började. Ryska mästarna gasade som tusan i 90 minuter och Villa hade de på gaffeln när det stod 2-2 i matchen, men nära skjuter ingen hare. Innerförsvaret med Andreasson, Backman och Johansson fick bra kritik och en frisk ersättare till Lars Fall på vänsterhalven imponerade stort på mig och många andra. Lägg namnet på minnet: Joel Broberg 16 år! När man debuterar i Villa mot ryska mästarna Jenisej och spelar lika moget som en veteran så tror jag han spelar till sig en A-lagsplats i vinter.
 
Nu på onsdag så möter Villa Gripen i Vänercupen och snart ska de möta Vänersborg i samma cup. Nu är det dags att "serva" bilen för höstens och vinterns resor för att kolla bandy!
 
 
Härliga bilder från SLA...
 
 
 
Jobbet på Mors Torva går framåt och Joanna & Tommy var hit i helgen så nu är alla foder/lister på plats i stugan och pumphuset har kommit på plats för pumpautomaten. Här nedan får ni en bild på interiören på nya dasset!
 
 
Dassinteriör...
 
 
 
 
Vill ni...så hörs vi...