Soppabloggtorsk...

Många undrar om jag fått ”soppabloggtorsk” eftersom jag ej skrivit något på drygt en vecka? Nej någon soppatorsk är det inte men, det är mycket nu… Har slutfört det sista på verandan med lite ”trix & fix” enl ”Lill-Ernsts” (Marie) önskemål. Insynsskydd under ytterväggpanelen, lyx-belysning, målning mm…mm… och dessutom måste man njuta av det otroligt fina vädret medans solen skiner under augusti. Jag tror ej jag upplevt en bättre sommar i mitt långa liv och framförallt en varmare augusti får man leta efter i minnesbanken.

 

Födelsedagskalas var man på förra veckan och det var Peter Ferm/Forslund som fyllde år och nu är han bara fyra år efter mig på ”åldersstegen”. Jag tror han går om mig om några år…he..he..Grattis gubbe!!!!

 

Jobbet med att hjälpa Korven, A-C och Hampus att försöka stärka GBK´s ekonomi  i klubben fortgår alltid och senast i helgen så hade vi möte och stämde av det aktuella läget med att värva nya värdefulla sponsorer. Det vore kul om alla medlemmar i klubben försökte skaffa en ny sponsor åt GBK så vore jobbet ännu mer stimulerande med att se att klubben hade mera resurser för ungdomslagen och seniorerna. Jag kan också nämna att det är klart med ny belysning på ”Dalarampen” som står i centrala Grängesberg efter riksväg 50 och denna uppsättning bör hålla betydligt bättre eftersom det är ”led-strålkastare” istället för halogenlampor som gick sönder i parti och minut. De kommer att monteras under september. Tack Ludvika Elinstallation för sponsringen av nya ”led-strålkastare”!

 

När frosten börjar lägga sig på gräsmattorna i september tänker jag, Marie och Linnéa ta flyget till Samos för att ”slappa” en vecka i solen med en bra bok på dagarna och förhoppningsvis käka lite gott på kvällskvisten för att vara laddad inför hösten och vinterns bandysäsong. Patrik Sjöbergs bok ”Det du inte såg” blir bok nr 1, sedan så ska jag ge Stefan Tegenfalk en chans med ”Vredens tid” som bok nummer 2.

 

Nu över till musikavdelningen…Jag snubblade lite runt på YouTube och då hittade jag en amerikansk countrylåt från en film med George Clooney  och så en låt av ett gäng smågrabbar som hanterar banjo, fiol och gitarr som får en att tappa andan. Inte illa pinkat av en nioåring med banjon....Håll till godo med dessa "country-jam" låtar...

 

Vill ni…så hörs vi…