Alla mammors dag...

I dag så uppmärksammar vi alla mammor i vårt avlånga land och här på Skördevägen 15 så är det Marie som ska gå med rak rygg. Joanna, Tobbe och Linnéa har sin mor att tacka för en och annan tjänst som hon utfört för dem, allt från att givit dem första måltiden till all service genom barnåren till nu…Grattis på mors dag Marie…

 

Grattis Marie på mors dag...

 

 

Jag börjar bli ganska otålig av att ej kunna vara på benen längre tider än ca 2 timmar oavsett om man sitter eller står. Vila någon timme i ryggläge för att sedan upprepa proceduren… Har börjat ta en promenad på ca 30 minuter på morgonkvisten för att höja ribban under läkprocessen av ligament runt ryggraden där de borrat, skruvat och transplanterat ben för att få stopp på kotförskjutningen av L5 och morfin tabletter är något man vill slippa inom några veckor…jag får använda klyschan …jag tar en match (dag) i taget.

 

Mors Torva projektet står nu still, men Tobbe är aktiv i Göteborgsområdet. Eftersom Mattias Wenstedt jobbar i byggbranschen så har Tobbe blivit erbjuden att ta hand om två trappsteg i Bohus Granit som annars skulle hamnat på en skrottipp för byggnadsmaterial…det passar som hansken som trapp till nya dasset.

 

Bohus granit trapp...

 

 

Vill ni… så hörs vi…