Edsbyn Svenska Mästare...

SM-finalen i Tele2 Arena blev en tät batalj mellan Bollnäs och Edsbyn där "Byn" drog det längsta strået framför nosen på det namnstarka Bollnäs. Idrottspsykologi spelade spratt i Bollnäs skallar efter de övertygande segrarna mot Villa när de mötte ett sämre lag på pappret (Edsbyn). Att föra spelet i nittio minuter är bra mycket svårare än att försvara sig i nittio minuter och så blev det "nada"...Edsbyn hade inget att förlora och Bollnäs ramstarka defensiv såg blek ut eftersom Toumas Määttä kunde åka solo från egen kortsida och stänka in segermålet (3-1) i den 84:e minuten...då var saken klar! Grattis till SM-guldet Edsbyn!!!
 
Nu får silly season härja ett tag och de är intressant var alla kontraktslösa spelare hamnar. Falupöjken Petter Björling förlängde också med Villa och nu väntar vi bara på att Jesper Eriksson ska fatta pennan och skriva på och sedan hoppas alla att det blir en någon tung värvning som ska ersätta Daniel Andersson. Den som lever får se...
 
Hur det går för Leksands IF i kvalet mot Mora...det ser otroligt tungt ut och jag vill nog påstå att de måste ringa Göte Lindh för att få skridskorna slipade eftersom de ligger mer på isen än att stå på skridskorna i alla närkamper...nja i morgon avgörs det...vinna eller försvinna.
 
Vill ni...så hörs vi...