Black friday i Lidköping...

Matchen mellan Villa och Bajen i fredags blev en ”black friday” i mina ögon. Villa ägde matchen, men hade förtvivlat svårt att sätta chanserna i första halvlek (1-1). När sedan andra halvlek började fick Villa två dubbelutvisningar som gjorde att Bajen kunde stressa högt upp och framkalla ett par individuella misstag som resulterade att Hammarby fick 1-3 att spela på. Resten av matchen blev en nagelbitare när Villa gick för reducering utan skyddsnät mot ett disciplinerat Bajen med ”bussen parkerad” framför straffområdet. Bajen redde ut stormen och när de satte 1-4 på hörna i den 84:e minuten så var det ”ridå ned” för Villa. Resten blev en transportsträcka för Bajen och slutresultatet blev 2-5….bara att bryta ihop och komma igen i morgon kväll mot Vetlanda i SAPA Aréna.

Tobbe / Esplund tackar sina fans...

Om man bortser från resultatet så var det en härlig stämning före matchen på våning 3 i SLA (Sparbanken Lidköping Arena). Vi blev bordsgranne med Tobbes gamla arbetskamrater vid Bring City Mails kontor 431 i Mölndal som hade letat sig till Lidköping för att hälsa på och heja på Tobbe. Fidde och Karlsson var härliga göteborgare med glimten i ögat som var iklädda GAIS-tröjor som informerade andra bord intill att det inte var förvånande att de ligger i toppen på elitserien eftersom de har ett ”GAIS försvar” (Thimfors, Andreasson och Backman) numera…Dessutom så gjorde de reklam för Tobbe & "kontor 431" både vid Heiniken bar och på läktaren.

Karlsson & Fidde med sitt eget "tifo"...

Innan vi sedan rullade mot Gränges så hann vi med att känna på julhandeln i Lidköping som var väldigt fint…eller vad tycks…

Åktur med tomten för vuxna och barn...

Gränges match mot Eskilstuna blåste bort eftersom isen gick åt pipan under helgen så nu är det bara för Göte & co att börja om från början med ”ismakeriet”…

I morgon så blir det premiär att ”streama” matchen Vetlanda-Villa från Nya Lidköpings Tidning som ska bli intressant att följa. NLT i Lidköping spar ej på krutet eftersom bandy är deras ”skötebarn” och de ger minst ett helt mittupplag för bevakningen på alla Villas matcher. Hur slutar det i morgon? Ja det kommer att bli tufft och mitt tips blir 3-4 till Villa!

Julmusiken i kväll blir Maries ”superjullåt”…..håll till godo med "Baby please come home" med Michael Bublé.