Ömsom vin...ömsom vatten för Villa...

Med stor förväntan så anlände jag och Marie till Swedbank Lidköpings Aréna för att följa Villa i Svenska Spel Cup 2015 i fredags och det kunde inte ha börjat bättre med att stöta på Per Fahlén vid entrén...trevligt att träffa Per och han såg ut att må bra. På frågan om han skulle spela eller bara träna Lidköpings AIK, så blev svaret att det kan nog bli några matcher i vinter också. Lycka till Per i vinter!!!

 

Svenska cupen i Lidköping blev inte den klang och jubelföreställning som många trodde att Villa skulle bjuda på i helgen i sin egen högborg. Första matchen mot Vetlanda i fredags så spretade laget både hit och dit defensivt mot ett kontringsstarkt Vetlanda…Villa fixade oavgjort, men laget underpresterade rejält.

Hammarby var revanschsugna efter ”tilltuffsningen” förra helgen och det gjorde de bra och Villa såg ”loja ut” i mina ögon och ska de vinna mot topparna i Sverige bör de bli mycket tuffare i alla närkamper på hela plan. Hammarby vann med 6-4.

 

Matchen mot SAIK var de på banan igen , men var tvungna att vinna med 3 mål för att bli tvåa i gruppen. Mycket bättre fart både offensivt och defensivt och segern gick till Villa, men SAIK förvarade sig föredömligt i slutet på matchen för att ej förlora med fler mål än nödvändigt. Villa vann med 4-3, men fick följa semifinalspelet från läktaren resten av cupen. Bakre försvaret i Villa (Thimfors, Johansson, Andreasson och Backman) spelade alla matcher i cupen och mot SAIK såg det riktigt bra ut.

 

Västerås tog hem Svenska cupen 2015 utan att imponera mot Edsbyn. Inget skönspel…men effektiva när det gäller. Grattis Mesta Mästarna!!!

 

Eftersom Sparbanken Lidköpings Arena var i händelsernas centrum i helgen, så passar det väldigt bra att följa med på en rundvandring i Tobbes nya ”bandy-miljö” guidad av försvarskollegan Martin Andreasson.

Håll till godo…

 

 

 

 

Musiken i kväll blir en låt som var aktuell igår eftersom månen var röd på vissa ställen i Sverige...

 

 

 

Vill ni…så hörs vi…

Kommentera här: