Arbetshelvetesveckan...

Min första semestervecka är helt okey pga det gynnsamma vädret för ”arbetshelvetesveckan” som Tobbe kallar det lite skämtsamt. När alla var samlade ( Joanna, Tommy, Tobbe o Marie) i början på veckan så lades all energi detta år på att få till ett bättre dass och att reparera uthuset. Den nyrenoverade ”Gävle-ekan” fick tjänstgöra som ”lastpråm” att skeppa över råspont, reglar och takplåt plus den sista ”bohusgraniten” och allt gick som smort. Se bilder…

 

Ett skepp kommer lastat...

 
Bohus-granit på väg...
 

Svärfar Göran kom över en eftermiddag och gav oss en hjälpande hand och gav oss värdefulla råd hur utbyggnaden av taket till nya dasset ska utföras, stort tack Göran. Ullis och Peter kom även ut med Laila och Milton med båten de hyrt av fritidsföreningen vid ABB…tror nog de snart skaffar sig en båt!

 

Göran på taket...still going strong.

 
Tobbe knackar tak...
 
Joanna målar...
 
 

Rainer och Lily bjöd oss på äkta thailändsk mat som smakade förträffligt och vi i ”arbetsgruppen” tackar och bockar för support av ”good food”!

Det kan även nämnas att Joanna och Marie övervunnit flera små fobier om vad de inte klarar av. De kör nu båt båda två…Marie har börjat paddla kajak…Joanna grillar ”Weberburgare” och även snickrar och kapar virke i ”kapsågen”…bra jobbat tjejer!!!

 

Joanna o Marie på paddeltur...

 

 

Det roligaste ”moment” under veckan är när jag instruerade Tobbe och Tommy hur man tömmer skithuset (separett) på Törva. Ni får själva fantisera hur det såg ut eftersom Tommy sprang gång på gång och ”ulkade” när vi tog upp ”skitpåsen” ur toaletten tillsammans med lite ingående ”skitsnack” om vem som ätit vad beträffande hur det såg ut i påsen…

 

Jag vill bara berömma alla vad ni utfört under veckan och det är bara att buga och bocka vad som åstadkommits under ”arbetshelvetesveckan”…Bra jobbat !!!

 

Dasset nästan klart och uthuset reparerat!

 

 

Vill ni…så hörs vi…

Kommentarer:

1 Helena:

Ni gör så väldigt väldigt fint!! Hälsningar Helena tvärsöver ön.

Svar: Tack & bock! Vår plan är att inom 5 år från det vi köpte det (sept 2013 - sep 2018) ska vi vara i mål med våra visioner i familjen. Ni gör det också fint med ert perfekta läge!
S-E Backman

Kommentera här: