Villa surfar...

Villa vann komfortabelt med 6-2 mot Västerås SK i den tidiga SM-finalen i SLA. VSK höll jämna steg i en period, men i den andra halvleken var ett lag på planen. Matchens mål gjorde 17 årige Joel Broberg när han vickade bort hela VSK försvaret och sedan "vickade" han upp bollen i taket förbi Bergwall. Inte ofta man ser ”Mesta mästarna” inte få låna bollen i 45 minuter…Förvånad över Carlssons analys att det var en jämn match???? Nja…VSK´s stridsmoral är inte vad den borde vara…kanske trötta på ”sluggertaktiken”, men de kommer nog i slutspelet (om de tar sig dit).

 

Joel Broberg 17 år...

 

 

Även svårslagna Vetlanda i SAPA-Aréna fick sig en rejäl omgång i fredags och det är inte vanligt. Smålänningarna vek ned sig totalt och matchen slutade 12-3 till Villa. Nu har de Sirius och Tillberga innan VM uppehållet och det vore ”mumma” om de tog fyra poäng till inför slutklämmen på grundserien.

 

Tobbe är nu med och tränar fullt ut med Villa och än så länge så håller ryggen, så det ser bra ut inför sista omgångarna innan slutspelet. Vore jävligt roligt om har kom i slag till slutspelet och fick göra några matcher denna säsong…Ett steg åt gången är mottot!

 

 

New Zealand here we come... 

Nu snart slår vi igen resväskorna och beger oss söderut mot Auckland Nya Zeeland för att hälsa på ”dotra” och slappa lite. Jag ska försöka ta mig tid att blogga lite från NZ, så håll ögonen öppna. Kattvakt blir Adam här på Skördevägen och så håller poliskonstapel Enhol ett öga på infarten så det inte blir fest eller liknande…

 

Waiheke...

 

 

 

Vill ni…så hörs vi…