Varde ljus...

Äntligen så lyser GBK´s reklamramp vid Blåns efter reparationen av kabel-felet mellan ”Gummi Arvid” och Blåns innanför viadukten. Jag själv började misströsta efter det att Körven och jag monterade nya ”led-strålkastarna” för två veckor sedan, men nu lyser det och nu bör det lysa hela vintern utan en massa lampbyten. Tack Vattenfall Services Nordic för insatsen!

 

I morgon så har Gais premiär i en haltande elitserie mot Edsbyn i Ale Aréna. Tack och lov att de inte gör som Kungälv som tydligen vägrar att spela inomhus trots att gruset verkar vara deras underlag på Skarpe Nord…fånigt eftersom de huserar ett stenkast från Surtes hall. Dags för SBF att fatta galoppen och ställa större krav på klubbarna att spela sina matcher där de kan. Bandysporten förlorar sin trovärdighet i längden på detta svajande i konkurens mot andra idrotter på elitnivå.

Gais chanser mot Edsbyn i morgon tror jag är 50/50 till vinst eftersom de hade en riktig holmgång mot dem World cup…det kommer att vara hög nivån på adrenalinet på många. Lycka till i morgon grabbar!

 

I tisdags fick jag äran att följa med ”kraftstationsgänget” på VB Energi till Kopparberg och tacka av Per-Olov Pers som nyligen gått i pension. Bowling och sedan god mat vid Hörnkrogen…djävligt trevligt tillsammans med grabbarna samt många goa skratt med specialinbjudna Gunnar Mässig och Birger Hällgren. Jag kan starkt rekommendera Hörnkrogen i Kopparberg för ”gubb-event” med någon pilsner om man är några stycken. Håll er i form gubbar…

 

Efter ha fått lite ”inside” rapport från västra Grängesberg så har Lasse Schollin fått hjälp av kirurger på Falu Lasarett med byta ”kulbult” i höften och enl Barbro så är han på bättringsvägen för att snart göra comeback som domare på Grängesvallen i vinter. Krya på dig Lasse !!!!

 

Linnéa har gjort sig tillkänna efter någon veckas tystnad från Auckland på Nya Zeeland och ”jobbsökningen” börjar redan ge resultat. Redan till helgen ska hon provjobba både på en populär bar och även en italiensk restaurang. Huvudsaken hon skaffar sig en inkomst och dessutom kommer hon att lära sig språket innan och utan som hon önskar. Boendet gillar hon och två svenska ungdomar umgås hon också med som är där och gör samma resa som Linnéa…dvs jobb utomlands och uppleva nya kulturer.

 

Apropå ljus så börjar det bli dags för att rigga upp lite belysning i trädgården till advent och jag funderar starkt på att försöka mig på den lite mera avancerade modellen. Vad tycks om denna film om ett hus i USA...

 

 

Musiken i kväll blir en mysko låt av Laleh som sätter sig på hjärnan när man hört den några gånger…

Håll till godo med låten ”Colors”…

 

 

Vill ni…så hörs vi…